Top

Colombo Bacto Care 100ml

  • Colombo Bacto Care 100ml
5,95


Colombo onderhoud systeem zorgt voor een schoon en helder aquarium. Een goede waterkwaliteit is van essentieel belang voor een gezond aquarium. Met het colombo onderhoudssysteem is de verzorging van uw aquarium eenvoudig. Ververs elke 14 dagen 20% van het water en voeg Colombo Bacto Care toe volgens de gebruiksaanwijzing.

Bacto Care bevat levende filter-en reinigingsbacteriën. Deze bacteriën zijn essentieel voor het biologische evenwicht in het aquarium en helpen daarmee het water schoon en gezond te houden.

Voeg in de tussenliggende week Colombo Aqua Care toe. Colombo Aqua Care houdt uw aquarium op een natuurlijke manier schoon en helder. De afbraak van voedingstoffen zoals nitraat en fosfaat wordt op een biologische manier gestimuleerd. Anderzijds wordt de waterkwaliteit verbeterd en gestabiliseerd. Een optimaal effect wordt bereikt wanneer Aqua Care elke tussenliggende week word gebruikt als onderhoudsproduct. Test elke maand het water en corrigeer indien nodig!

Dosering:
Bij nieuwe aquaria dagelijks gedurende 5 dagen 2ml per 10 liter aquariumwater toevoegen.

Bij bestaande aquaria en na water verversen wekelijks 2ml per 10 liter nadoseren.

De dop bevat 10ml. Overdosering is niet schadelijk en geeft zelfs een betere werking. Bacto Care is geschikt voor zowel tropische als koudwateraquaria.Artikelnummer: 5010915
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code