Top

Accessoires Fietskarren & Fietsmanden

Koppelstuk DoggyRide (niet meer leverbaar)
Koppelstuk DoggyRide
Dit is een extra koppelstuk voor de koppeling die op de DoggyRide Mini, Original en Novel wordt gebruikt. Als u de fietskar aan meerdere fietsen wilt koppelen dan is dit stukje aan de achteras aanbevolen.
€ 14,95
Koppelstuk DoggyRide (nieuwste model)
Koppelstuk DoggyRide (nieuwste model)
Dit is een extra koppelstuk voor de koppeling die op de DoggyRide wordt gebruikt. Als u de fietskar aan meerdere fietsen wilt koppelen dan is dit stukje aan de achteras aanbevolen. Dit model koppelstuk past niet op de DoggyRide Adapter. Bij gebruik met een koppeling adapter heeft u een rechte koppelstuk nodig.
€ 14,95
Koppelstuk Pet Trailer
Koppelstuk Pet Trailer

Dit is een extra koppelstuk voor de koppeling die op de Pet Trailer wordt gebruikt. Als u de fietskar aan meerdere fietsen wilt koppelen dan is dit stukje aan de achteras aanbevolen.

€ 14,95
DoggyRide Doek Novel 10
DoggyRide Doek Novel 10
DoggyRide Novel10 Doek
€ 79,95
DoggyRide Adapter (niet meer leverbaar)
DoggyRide Adapter
Past het standaard koppelstuk niet aan uw fiets? Met deze koppeling adapter zal het wel lukken. Uitermate geschikt voor racefietsen, elektrische fietsen en fietsen waarbij de achteras te klein is om het gewone koppelstuk te plaatsen. Er zit een koppelstuk bij de adapter geleverd die een speciale vorm heeft voor de bevestiging op de adapter zelf. Voor bevestiging aan een 2e fiets kan er een los koppelstuk mee besteld worden.

Let op! Er zijn heel veel verschillende modellen fietsen. De adapter is niet universeel!

 

 
€ 34,95
DoggyRide Bagagerek
DoggyRide Bagagerek

Een handig bagagerek voor als u wat meer spullen mee wil nemen tijdens het fietsen. Het bagagerek past alleen op de DoggyRide Original en Novel. Gemakkelijk te monteren en te demonteren!

€ 37,95
DoggyRide Parkeerstandaard
DoggyRide Parkeerstandaard

Deze parkeerstandaard kan bevestigd worden aan de DoggyRide Original en Novel. De parkeerstandaard bied stevigheid en stabiliteit. Zo kan de fietskar niet meer omvallen.

€ 39,95
Fietsset DoggyRide Mini
Fietsset DoggyRide Mini

Heeft u de DoggyRide Mini Buggy gekocht en lijkt het u ook leuk en handig om de DoggyRide Mini achter uw fiets mee te nemen. Dan kunt u nu de DoggyRide Mini Buggy uitbreiden tot een fietskar met deze fietsset. U verwijderd de onderdelen van de buggy en vervolgens koppelt u de fietsset(de stang) er aan. Let op: Deze fietsset is enkel geschikt voor de DoggyRide Mini.

€ 42,95
Wandelset DoggyRide Mini
Wandelset DoggyRide Mini

Met deze wandelset kunt u de DoggyRide Mini omzetten tot buggy. Deze wandelset bestaat uit een duwstang, parkeerrem en 8" zwenk voorwiel. 

€ 79,95
Wandelset Doggyride Original/Novel
Wandelset Doggyride Original/Novel

Met deze wandelset kunt u de DoggyRide Original of Novel omzetten tot buggy. Deze wandelset bestaat uit een duwstang, parkeerrem en 8" zwenk voorwiel met bevestiging.

€ 79,95
Jogger Wandelset DoggyRide Original/Novel
Jogger Wandelset DoggyRide Original/Novel

Voor als het lopen voor de trouwe viervoeter niet meer zo makkelijk gaat. Met deze joggerkit kunt u uw hond meenemen voor een wandeling of om te gaan joggen of skaten achter de fietskar. Uitermate geschikt voor oudere honden met spierziekte of andere beperkingen. Hierdoor kunnen ze genieten van de buitenlucht en het bijzijn van mensen, terwijl uzelf uw dagelijkse exercise doet. Uw hond hoeft niet alleen thuis te blijven. Deze Joggerset bestaat uit een derde wiel (12-inch) met Aluminium velg met bevestiging, parkeerrem en duwstang.

€ 119,95
Regenhoes DoggyRide Mini
Regenhoes DoggyRide Mini
Een regendoek dat past over de DoggyRide Mini. Dit maakt de DoggyRide compleet waterdicht terwijl de hond uitzicht en voldoende ventilatie heeft. Kan ook nuttig zijn als de fietskar buiten wordt geparkeerd. Deze hoes kan ook over de DoggyRide Mini fietskar.
€ 25,95
Regenhoes DoggyRide Original/Novel
Regenhoes DoggyRide Original/Novel
Een regendoek dat past over de DoggyRide Original en Novel. Dit maakt de DoggyRide compleet waterdicht terwijl de hond uitzicht en voldoende ventilatie heeft. Deze hoes past ook over de fietskar.
€ 29,95
Kussen DoggyRide Mini
Kussen DoggyRide Mini
Een passende en origineel kussen voor de DoggyRide Mini, wat de hond al gauw als zijn vaste plek ziet. De ligmat kan ook gebruikt worden buiten de DoggyRide, bijv in de kamer of in de kennel.
€ 24,95
Kussen DoggyRide Original/Novel
Kussen DoggyRide Original/Novel
​Een passende en origineel kussen voor de DoggyRide Original & Novel, wat de hond al gauw als zijn vaste plek ziet. De ligmat kan ook gebruikt worden buiten de DoggyRide, bijv in de kamer of in de kennel.
€ 39,95
Doggy Ride Ligmat Dubbel Mini
Doggy Ride Ligmat Dubbel Mini
Ligmat voor de Doggy Ride Mini.
€ 24,95
SAMSAM Ligmat
SAMSAM Ligmat
Voor extra comfort in de SamSam zijspan.
€ 29,00
SAMSAM Aanlijnset (niet meer leverbaar)
SAMSAM Aanlijnset
Een aanlijnset die geschikt is om u hond goed vast te zetten in de SAMSAM Zijspan.
€ 15,00
Aanlijnset DoggyRide Mini/Original/Novel
Aanlijnset DoggyRide Mini/Original/Novel
Verstelbare aanlijnset voor de DoggyRide Mini, Original en Novel. Het is geschikt voor zowel kleine als grote honden.
€ 16,95
Ketting voor Fietsmand 50 cm
Ketting voor Fietsmand 50 cm
Een handige ketting voor uw fietsmand! Hiermee kunt u uw hond vast zetten aan de fietsmand zodat hij/zij er niet uit kan springen. Aan alle uiteindes zit een musketonhaak. Eén van deze drie kunt u aan de halsband of een tuigje vast maken. De andere 2 musketonhaken kunnen aan de fietsmand bevestigd worden.
€ 7,25
Vetbed voor fietsmand (achterop) beige
Vetbed voor fietsmand (achterop) beige
Een vetbedje voor in de fietsmand. Zo zit uw hond lekker op een zachte ondergrond tijdens de fietstocht met zijn baasje.

Afmetingen: 42 x 23cm of 47 x 24cm
€ 5,99