Top

Canex Adult Vis & Rijst

  • Canex Adult Vis & Rijst
16,95


Canex Adult Vis met Rijst Brokken is een krokante hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen.Canex is een zeer licht verteerbare, volledige en uitgebalanceerde voeding voor (volwassen) honden van alle rassen, die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Canex Adult Vis met Rijst is een volledig hypo–allergene hondenvoeding.

Canex houdt uw hond in topconditie en zorgt ervoor dat uw hond actief blijft. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Samenstelling:
gedroogde oceaanvis (26%), rijst (26%), maïs, dierlijk vet (kip), gehrolyseerde eiwitten, visolie, maisgluten, biergist, gedroogde bietenpulp, gedroogde cichorei, mineralen, cellulose, yucca schidigera, plantaardige eiwitextracten (0.03%), druiven, curcuma, citrus en kruidnagel
 


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code