Top

Canex

Canex Adult
Canex Adult
Canex Adult is een krokante hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen. Canex is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

Verkrijgbaar in 3 en 12kg.
€ 12,95
Canex Adult Mini
Canex Adult Mini
Canex Adult Mini brokjes is een krokante hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen. Canex Adult Mini is een complete en uitgebalanceerde voeding voor opgroeiende en volwassen honden van kleine rassen (tot een volwassen gewicht van 10 kilo), met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht.

Alleen verkrijgbaar in 3kg.
€ 12,95
Canex Adult Maxi
Canex Adult Maxi
Canex Adult Maxi brokken is een krokante hondenvoeding voor volwassen honden van grote rassen. Canex is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van grote rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

Verkrijgbaar in 12kg.
€ 38,95
Canex Adult Vis & Rijst
Canex Adult Vis & Rijst
Canex Adult Vis met Rijst Brokken is een krokante hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen.Canex is een zeer licht verteerbare, volledige en uitgebalanceerde voeding voor (volwassen) honden van alle rassen, die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Canex Adult Vis met Rijst is een volledig hypo–allergene hondenvoeding.

Verkrijgbaar in 3 en 12kg.
€ 16,95
Canex Senior
Canex Senior
Canex Senior is een krokante hondenvoeding voor oudere honden van alle rassen.
Canex is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen. Vanaf de leeftijd van ± 8 jaar vertraagt de stofwisseling van uw hond en wordt hij tot de senioren gerekend. Senior houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een goede en glanzende vacht en een optimale spijsvertering.
€ 45,95