Top

Catsan Hygiëne Plus

  • Catsan Hygiëne Plus
7,25


Wanneer katten zich aan hun dagelijkse verzorging wijden, doen ze dat met een overgave die ons steeds weer versteld doet staan. Maar dit poetsinstinct is hen aangeboren en wordt hen van kleins af aan bijgebracht. Het is dan ook geen wonder dat katten bijzonder veeleisend zijn, als het gaat om zindelijkheid en hygiëne. Om ervoor te zorgen dat uw kat helemaal lekker in haar vel zit, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van CATSAN® Hygiëne Plus.

CATSAN® Hygiëne Plus is speciaal ontwikkeld met het oog op de natuurlijke behoeften van uw kat. Het oppervlak van de unieke witte kwaliteitskorrels heeft heel fijne poriën. Hierdoor worden vloeistoffen zeer snel opgenomen, waardoor de kattenbak aangenaam droog blijft.Daarnaast is CATSAN® Hygiëne Plus de enige kattenbakvulling met extra mineralen voor uitstekende en langdurige bescherming tegen geurtjes. Hierdoor blijft de kattenbak lang hygiënisch schoon en dat maakt CATSAN® Hygiëne Plus zo geliefd bij onze katten met hun gevoelige neus!

CATSAN® Hygiëne Plus bestaat uit natuurlijke kalk en fijn kwartszand die de kwaliteitskorrels hun hygiënisch zuivere kleur verschaffen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat er geen gevaarlijke vezels of andere schadelijke stoffen zijn gebruikt.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code