Top

Colombo Cerpofor Alparex 100ml

  • Colombo Cerpofor Alparex 100ml
13,95


Colombo Alparex is werkzaam tegen onzichtbare parasieten welke een grauwsluier op de vissen veroorzaken, zoals Ichtyobodo, Chilodinella en Trichodina. Bovendien worden witte stip en schimmel effectief behandeld.

Dosering:
1ml per 5 liter aquariumwater. Deze kuur heeft een directe werking. Bij hardnekkige gevallen kunt u indien nodig na 3 dagen en/of 5 dagen met de halve dosering na doseren. Test altijd voor de behandeling de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig. Het is aan te raden bij gebruik van medicijnen het aquarium goed te beluchten met een luchtpomp.

Zorg altijd dat er geen kool of zeoliet in uw filterpomp zit, deze filteren namelijk vloeistoffen binnen 24uur uit het aquariumwater. UV-lampen en ozonapparaten tot 1 week na de laatste toediening uitgeschakeld laten.

Gedurende de behandeling geen water verversen tenzij een slechte waterkwaliteit hiertoe verplicht, in dat geval 1ml per 5 liter toegevoegd leidingwater nadoseren.

Het aquariumfilter dient gewoon aan te blijven gedurende de behandeling. Een behandeling met Colombo Alparex verkleurt het water. Om deze verkleuring te verwijderen kunt u 1 week na de laatste toevoeging de wekelijkse waterverversingen hervatten (wij adviseren 10-20%) en kunt u over actief kool filteren.

Waarschuwing:
Zover als bekend is dit product onschadelijk voor lagere dieren zoals kikkers, kreeften, garnalen en slakken. Helaas kunnen we dit niet garanderen, en dus is gebruik van Colombo alparex bij aanwezigheid van deze dieren geheel voor eigen risico.

Artikelnummer: 5010742
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code