Top

Colombo Cerpofor Flagellex 100ml

  • Colombo Cerpofor Flagellex 100ml
19,90


Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. De symptomen zijn o.a. doorzichte ontlasting welke aan de anus blijft hangen, verminderde eetlust tot in een gevorderd stadium gaten in de kop en zelfs het lichaam.

Dosering:
1ml per 5 liter aquariumwater. In water met lage carbonaathardheid (KH lager dan 4DH) Flagellex over enkele uren verspreid toedienen om een PH shock te voorkomen.

Het water goed beluchten met een een luchtpomp. Voor gebruik 25% van het water verversen, en na 48uur wederom 25% verversen.

Zorg altijd dat er geen kool of zeoliet in uw filterpomp zit, deze filteren namelijk vloeistoffen binnen 24uur uit het aquariumwater. UV-lampen en ozonapparaten tot 48uur na de laatste toediening uitgeschakeld laten.

Gedurende de behandeling geen water verversen tenzij een slechte waterkwaliteit hiertoe verplicht, in dat geval 1ml per 5 liter toegevoegd leidingwater na doseren.

Waarschuwing:
Zover als bekend is dit product onschadelijk voor lagere dieren zoals kikkers, kreeften, garnalen en slakken. Helaas kunnen we dit niet garanderen, en dus is gebruik van Colombo Dactycid bij aanwezigheid van deze dieren geheel voor eigen risico.Artikelnummer: 5010785
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code