Top

Colombo Goldfish Care 100ml

  • Colombo Goldfish Care 100ml
4,99


Speciaal voor de optimale verzorging van goudvissen is er Colombo Goldfish Care. Goldfish Care is een 100% natuurlijk zout wat verrijkt is met vitaminen, mineralen en verzorgende bestanddelen. Goldfish Care zorgt voor een gezond milieu en gezonde goudvissen. Goldfish Care voorkomt daarmee visziekten.

Colombo onderhoud systeem zorgt voor een schoon en helder aquarium. Een goede waterkwaliteit is van essentieel belang voor een gezond aquarium. Met het colombo onderhoudssysteem is de verzorging van uw aquarium eenvoudig. Ververs elke 14 dagen 20% van het water en voeg Colombo Goldfish Care toe volgens de gebruiksaanwijzing.

Voeg in de tussenliggende week Colombo Aqua Care toe. Colombo Aqua Care houdt uw aquarium op een natuurlijke manier schoon en helder. De afbraak van voedingstoffen zoals nitraat en fosfaat wordt op een biologische manier gestimuleerd. Anderzijds wordt de waterkwaliteit verbeterd en gestabiliseerd. Een optimaal effect wordt bereikt wanneer Aqua Care elke tussenliggende week word gebruikt als onderhoudsproduct. Test elke maand het water en corrigeer indien nodig!

Dosering Goldfish Care:
Bij het starten van een nieuw aquarium dient u éénmalig 1 gram Goldfish Care per 1 liter aquariumwater toe te voegen, daarna bij iedere waterverversing 1 gram per 1 liter toevoegen aan uitsluitend het verse water. de dop bevat 15 gram. Goldfish Care kan het beste in warm water worden opgelost en vervolgens over het aquarium verdeeld worden.


Voor een optimaal resultaat in uw aquarium raden we u aan Colombo Goldfish Care te combineren met Colombo Aqua Care.

Artikelnummer: A5010920
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code