Top

Deli Nature 5 * menu - dwergkonijnen

  • Deli Nature 5 * menu - dwergkonijnen
3,60


1. hoog ruw vezelgehalte 
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn heeft een hoge vezelinhoud. Bij konijnen speelt het ruwe celstofgehalte een belangrijke rol in het ondersteunen van de darmflora, stimuleren van darm motiliteit en het verlagen van het risico op enteritis. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede balans te voorzien tussen goed verteerbare en niet verteerbare vezels, om optimaal de darmflora te ondersteunen. 


2. met tuinkruiden en luzernestro 
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn is verrijkt met een mengsel van tuinkruiden, waaronder peterseliesteeltjes, luzernesteeltjes, selderij, tijm, koriander en paprika. Daarnaast bevat het voeder ook een aandeel luzernestro. Luzernestro is rijk aan verteerbare vezels en ondersteunt zo een goede darmwerking en een gebalanceerde groei van de intestinale flora. 


3. rijk aan luzerne 
Luzerne is een uitstekende grondstof voor konijnen omwille van het hoge vezelgehalte. Bij konijnen speelt het ruwe vezelgehalte een belangrijke rol in het ondersteunen van de darmflora. Daarnaast heeft luzerne een hoog eiwitgehalte met een goed-gebalanceerd aminozuurprofiel. Luzerne is ook rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, ijzer, Verder is alfalfa een goede bron van vitamine E. Gedroogde alfalfa bevat gemiddeld 120 mg/kg vitamine E.
 
Een dwergkonijn eet gemiddelde 30 g voer per kg lichaamsgewicht. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater en hooi.
 
Ruw eiwit 16 %
Ruw vet 4 %
Ruwe as 6,6 %
Ruwe celstof 16 % 
Calcium 1,1 % 
Fosfor 0,5 % 
Vitamine A 12500 IE/kg 
Vitamine D3 2000 IE/kg 
Vitamine E 75 mg/kg
 
Plantaardige bijproducten 50% (waaronder 45% luzerne, 7% tuinkruiden, 6% luzernestro), Granen, Groenten 12% (waarvan 77% erwtenvlokken, 11% preivlokken, 8% wortelen, 4% rode bieten), Vruchten 3,3% (waarvan 60% wildappel, 40% appel), Mineralen, Zaden, Oliën en vetten.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code