Top

Deli Nature 5* menu - chinchilla

  • Deli Nature 5* menu - chinchilla
10,65


1. hoog ruw celstof gehalte 
Chinchilla’s zijn afkomstig uit droge gebieden, waar er voornamelijk vezelrijke en energiearme vegetatie groeit. Chinchilla’s hebben een gevoelig spijsverteringsstelsel en vereisen een vezelrijke voeding, zowel voor een optimale spijsvertering als voor normale slijtage van de tanden. Deli Nature 5* Menu Chinchilla is een schrale mengeling, met een hoog vezelgehalte, om zo optimaal in de behoeftes van chinchilla’s te voorzien. 

2. met veldkruiden en luzernestro 
Deli Nature 5* Menu Chinchilla is verrijkt met een mengsel van veldkruiden, waaronder luzernesteeltjes, brandnetel, goudsbloem, paardenbloem, melisse, munt en kamille. Daarnaast bevat het voeder ook een aandeel luzernestro. Luzernestro is rijk aan verteerbare vezels en ondersteunt zo een goede darmwerking en een gebalanceerde groei van de intestinale flora. 

3. met rozenbottel 
Chinchilla in de vrije natuur gaan op zoek naar voedsel hoog in vezel, zoals grassen en bladeren. Daarnaast gaan ze ook ijverig op zoek naar bessen, kruiden en cactusvruchten. Deli Nature 5*Menu Chinchilla is verrijkt met volledige rozenbottels en rozenbottelschalen, beide gezonde lekkernijen voor chinchilla’s. Rozenbottel bevat veel vezel en draagt bij tot de slijtage van de tanden bij het doorbreken van de harde rozenbottelschaal.
 
Een chinchilla eet gemiddeld 30-40 gram per dag. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater en hooi.
 
Ruw eiwit 18,5 % 
Ruw vet 4 % 
Ruwe as 8,8 %
Ruwe celstof 18 % 
Calcium 1,6 % 
Fosfor 0,8 % 
Natrium 0,1 %
Vitamine A 20500 IE/kg 
Vitamine D3 2000 IE/kg 
Vitamine E 130 mg/kg
 
Ingrediënten:
Plantaardige bijproducten, Groenten 12% (70% erwtenvlokken, 15% preivlokken en 15% wortelen) Granen, Vruchten 3,4% (waarvan 60% rozenbottel en 40% appel), Mineralen, Oliën en vetten.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code