Top

Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen junior

  • Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen junior
9,90


1.hoog eiwitgehalte 
Groeiende dieren hebben een hogere eiwitbehoefte dan volwassen dieren. Eiwit is niet alleen noodzakelijk voor de groei, maar ook voor de ontwikkeling en vernieuwing van de intestinale mucosa. Bij het spenen van de dieren verandert niet alleen het gehalte aan eiwit, maar ook de bron van eiwit uit de voeding. Goed verteerbare melkeiwitten worden vervangen door minder verteerbare plantaardige eiwitbronnen. Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn Junior is heeft daarom een hoog eiwit gehalte en is rijk aan hoogwaardige, plantaardige eiwitbronnen. 

2. met tuinkruiden en luzernestro 
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn Junior is verrijkt met een mengsel van tuinkruiden, waaronder peterseliesteeltjes, luzernesteeltjes, selderij, tijm, koriander en paprika. Daarnaast bevat het voeder ook een aandeel luzernestro. Luzernestro is rijk aan verteerbare vezels en ondersteunt zo een goede darmwerking en een gebalanceerde groei van de intestinale flora. 

3. rijk aan luzerne 
Luzerne is een uitstekende grondstof voor konijnen omwille van het hoge vezelgehalte. Bij konijnen speelt het ruwe vezelgehalte een belangrijke rol in het ondersteunen van de darmflora. Daarnaast heeft luzerne een hoog eiwitgehalte met een goed-gebalanceerd aminozuurprofiel. Luzerne is ook rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, ijzer,  Verder is alfalfa een goede bron van vitamine E. Gedroogde alfalfa bevat gemiddeld 120 mg/kg vitamine E.
 
Voedingsadvies:
Een groeiend dwergkonijn eet ongeveer 10% van zijn lichaamsgewicht per dag. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater en hooi.
 
Analyse:
Ruw eiwit 16,5 %
Ruw vet 4 %
Ruwe as 6,5 %
Ruwe celstof 15 %
Calcium 1,0 % 
Fosfor 0,5 % 
Natrium 0,1 %
Vitamine A 12500 IE/kg 
Vitamine D3 2000 IE/kg 
Vitamine E 75 mg/kg 
Vitamine C 300 mg/kg
 
Ingrediënten:
Plantaardige bijproducten 55% (waaronder 40% luzerne, 6% tuinkruiden, 5,5% luzernestro), Granen, Groenten 12% (waarvan 78% erwtenvlokken, 11% preivlokken, 8% wortelen, 2% rode bieten), Vruchten 3,8% (waarvan 80% Johannesbrood, 20% appel), Mineralen, Zaden, Oliën en vetten

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code