Top

Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen sensitive

  • Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen sensitive
11,05


1.ideaal voor het gevoelig darmstelsel
In Deli Nature 5* Menu Dwergkonijnen sensitive worden geen volledige granen of geperste korrels (pellets) extra toegevoegd. Granen bevatten hoge gehaltes aan zetmeel. Voeders die een hoog zetmeelgehalte hebben worden vaak onvolledig verteerd in de dunne darm van het konijn door de snelle transit tijden. Teveel zetmeel in de darm kan de darmflora negatief beïnvloeden, zeker wanneer er onvoldoende vezel in het voer aanwezig is. Daarnaast is zetmeel een belangrijke energiebron. Aangezien oudere dieren de neiging kunnen vertonen tot overgewicht, is Deli Nature 5* Dwergkonijn sensitive ook geschikt voor senior konijnen.
2.met veldkruiden en luzernestro
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn sensitive is verrijkt met een mengsel van veldkruiden, waaronder luzernesteeltjes, brandnetel, goudsbloem, paardenbloem, melisse, munt en kamille. Daarnaast is het bevat het voeder ook een aandeel luzernestro. Luzernestro is rijk aan verteerbare vezels en ondersteunt zo een goede darmwerking en een gebalanceerde groei van de intestinale flora.
3.hoog ruw vezelgehalte
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn sensitive een hoge vezelinhoud. Bij konijnen speelt het ruwe celstofgehalte een belangrijke rol in het ondersteunen van de darmflora, stimuleren van darm motiliteit (3) en het verlagen van het risico op enteritis (4). Daarnaast is het ook belangrijk om een goede balans te voorzien tussen goed verteerbare en niet verteerbare vezels, om optimaal de darmflora te ondersteunen.
 
Een dwergkonijn eet gemiddelde 30 g voeder per kg lichaamsgewicht. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater en hooi.
 
Ruw eiwit 14 % 
Ruw vet 4,5 %
Ruwe as 5,5 %
Ruwe celstof 17 % 
Calcium 0,7 % 
Fosfor 0,3 %
Vitamine A 15000 IE/kg
Vitamine D3 1500 IE/kg 
Vitamine E 40 mg/kg

Ingrediënten:
Plantaardige bijproducten, Groenten 22% (waarvan 45% erwtenvlokken, 40% lupinen, 8% preivlokken, 5% wortelen, 2% rode bieten), Vruchten 5,3% (waarvan 40% wildappel, 30% appel, 30% Johannesbrood), Zaden, Mineralen, Oliën en vetten.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code