Top

Deli Nature 5* menu - eekhoorns

  • Deli Nature 5* menu - eekhoorns
4,80


1. met extra dierlijke eiwitten 
Eekhoorns zijn van nature hoofdzakelijk herbivoren, maar vullen dit plantaardig dieet aan met insecten. Deli Nature 5* Menu Eekhoorns, is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten, om aan de voedingsbehoeften van deze dieren te voldoen. 

2. met extra vitamine C 
In tegenstelling tot cavia’s, zijn eekhoorns wel in staat om zelf vitamine C te synthetiseren. Toch kan een extra toevoeging van vitamine C voordelen opleveren. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en werkt als anti-oxidant in het lichaam. Daarnaast kan toevoeging van vitamine C het dier ondersteunen in stressvolle situaties, zoals warmte,

3. met noten 
Eekhoorns zijn verzot op noten. Daarom bevat Deli Nature 5* Menu Eekhoorn een variëteit aan noten, zoals cedernoten, arachieden, hazelnoten en walnoten. Noten zijn niet alleen smaakvol voor eekhoorns, ze zitten ook boordevol gezonde vetzuren. Echter, teveel noten zou een te vetrijk dieet betekenen voor een eekhoorn. Daarom bevat Deli Nature 5* Menu Eekhoorn ook een waaier aan andere gezonde traktaties, zoals rozijnen, bananenschijfjes, wildappel, erwtenvlokken en wortelschijfjes. De grote variatie aan ingrediënten zorgt voor een gebalanceerde voeding voor eekhoorns.
 
Een eekhoorn eet gemiddeld 30 gram voer per dag.Voorzie steeds vers drinkwater.
 
Ruw eiwit 17,5 % 
Ruw vet 12,5 % 
Ruwe as 4,9 % 
Ruwe celstof 11,5 % 
Calcium 0,7 % 
Fosfor 0,5 %
Vitamine A 11000 IE/kg 
Vitamine D3 1600 IE/kg 
Vitamine E 65 mg/kg 
Vitamine C 300 mg/kg
 
Ingrediënten:
Plantaardige bijproducten, Granen, Zaden 19% (63% gestreepte zonnebloemzaden, 5% witte zonnebloemzaden, 27% pompoenpitten en 5% dennenzaad), Vruchten 7,9% (63% Johannesbrood, 15% wildappel, 15% rozijnen, 7% banaan), Noten 7,8% (waarvan 75% arachieden, 12,5% Walnoten, 12,5% Hazelnoten), Groenten, Oliën en vetten, Mineralen, Vlees en dierlijke bijproducten.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code