Top

Deli Nature 5* menu - Fretten

  • Deli Nature 5* menu - Fretten
11,35


1. met extra dierlijk eiwit 
Fretten zijn kleine roofdieren, verwant aan marters. Fretten zijn echte vleeseters, met hun eigen voedingsbehoeften. Door hun korte spijsverteringsstelsel hebben ze nood aan goed verteerbare eiwitbronnen. Daarom bevat Deli Nature 5* Menu fretten hoogwaardige, dierlijke eiwitten. Fretten hebben een minimum van 30% eiwit nodig in hun voeding. 

2. geëxtrudeerde korrel 
Zetmeel is slecht verteerbaar voor fretten. Door het extrusieproces wordt het zetmeel ontsloten, waardoor het wel verteerbaar wordt en kan dienen als een bron van energie voor fretten. Ook de verteerbaarheid van andere nutriënten kan verbeterd worden tijdens het extrusieproces. 

3. hoog vetgehalte en Omega 3 en 6 vetzuren (6) 
Fretten vereisen een hoog vetgehalte in hun voeding. Fretten hebben een kort spijsverteringsstelsel en kunnen geen grote volumes per keer opnemen. Het is daarom belangrijk dat hun energie afkomstig is uit een geconcentreerde energiebron, met name vet. Dierlijk vet is een goed verteerbare energiebron voor fretten en draagt bij tot een aantrekkelijke smaak voor fretten. Het vormt dan ook een belangrijk aandeel in Deli Nature 5* Menu Fretten. Veel voeders voor carnivoren hebben een verkeerde balans aan de essentiële omega 3 en 6 vetzuren (6). Deli Nature 5* Menu Fretten is daarom verrijkt met visolie, een natuurlijk bron van omega 3 vetzuren. Dit draagt bij tot een gezonde huid en glanzende vacht.
 
Een fret eet gemiddeld 30-40 gram voer per dag.Voorzie steeds voldoende vers drinkwater.
 
Ruw eiwit 32,5 % 
Ruw vet 19 % 
Ruwe as 7 %
Ruwe celstof 1,5 % 
Calcium 1,3 % 
Fosfor 1,0 %
Vitamine A 27000 IE/kg 
Vitamine D3 2000 IE/kg 
Vitamine E 160 mg/kg
 
Ingrediënten:
Granen, Vlees en dierlijke bijproducten, Oliën en vetten, Ei en eiproducten, Mineralen, Plantaardige bijproducten.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code