Top

Deli Nature

Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen junior
Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen junior
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn Junior is verrijkt met een mengsel van tuinkruiden, waaronder peterseliesteeltjes, luzernesteeltjes, selderij, tijm, koriander en paprika. Daarnaast bevat het voeder ook een aandeel luzernestro. Luzernestro is rijk aan verteerbare vezels en ondersteunt zo een goede darmwerking en een gebalanceerde groei van de intestinale flora.
€ 9,90
Deli Nature 5 * menu - dwergkonijnen
Deli Nature 5 * menu - dwergkonijnen
Deli Nature 5* Menu Dwergkonijn heeft een hoge vezelinhoud. Bij konijnen speelt het ruwe celstofgehalte een belangrijke rol in het ondersteunen van de darmflora, stimuleren van darm motiliteit en het verlagen van het risico op enteritis. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede balans te voorzien tussen goed verteerbare en niet verteerbare vezels, om optimaal de darmflora te ondersteunen.
€ 3,60
Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen sensitive
Deli Nature 5* menu - dwergkonijnen sensitive
In Deli Nature 5* Menu Dwergkonijnen sensitive worden geen volledige granen of geperste korrels (pellets) extra toegevoegd. Granen bevatten hoge gehaltes aan zetmeel. Voeders die een hoog zetmeelgehalte hebben worden vaak onvolledig verteerd in de dunne darm van het konijn door de snelle transit tijden. Teveel zetmeel in de darm kan de darmflora negatief beïnvloeden, zeker wanneer er onvoldoende vezel in het voer aanwezig is. Daarnaast is zetmeel een belangrijke energiebron. Aangezien oudere dieren de neiging kunnen vertonen tot overgewicht, is Deli Nature 5* Dwergkonijn sensitive ook geschikt voor senior konijnen.
€ 11,05
Deli Nature 5* menu - cavia’s
Deli Nature 5* menu - cavia’s
Vitamine C is een belangrijk nutriënt in de voeding van een cavia, aangezien deze dieren niet in staat zijn om zelf vitamine C aan te maken. Daarom wordt extra vitamine C toegevoegd aan de voeding voor cavia’s. De gemiddelde behoefte aan vitamine C voor een cavia is 10 – 25 mg per dag. Wanneer 50 g per dag gevoederd wordt, dan moet er 200 – 500 mg vitamine C per kg in het voeder opgenomen zijn. Daarnaast zijn ook een aantal grondstoffen een bron van vitamine C. Deli Nature 5* Menu Cavia bevat een hoog vitamine C (495mg/kg) gehalte, om in de behoeftes van cavia’s te kunnen voorzien.
€ 3,50
Deli Nature 5* menu - Muis/Gerbil/Hamster
Deli Nature 5* menu - Muis/Gerbil/Hamster
Kleine knaagdieren, zoals muizen, gerbils en dwerghamsters, eten in de vrije natuur, naast plantaardige voedingsbronnen, ook kleine insecten. Daarom is het noodzakelijk dat hun voeder hoogwaardige dierlijke eiwitten bevat. Deli Nature 5* Menu Muizen, gerbils en dwerghamster, is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten, om aan de voedingsbehoeften van deze kleine knagers te voldoen.
€ 4,45
Deli Nature 5* menu - Goudhamsters
Deli Nature 5* menu - Goudhamsters
Kleine knaagdieren, zoals de hamster, zijn van nature omnivoren en hebben dus naast plantaardige grondstoffen, ook nood aan dierlijke eiwitten. Deli Nature 5* Menu Hamster is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten.
€ 3,80
Deli Nature 5* menu - ratten
Deli Nature 5* menu - ratten
Ratten zijn echte alleseters en verkiezen veel variatie in hun voeding. Deli Nature 5* Menu Ratten, is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten, wat het een smakelijk voer maakt voor ratten.
€ 4,00
Deli Nature 5* menu - eekhoorns
Deli Nature 5* menu - eekhoorns
Eekhoorns zijn van nature hoofdzakelijk herbivoren, maar vullen dit plantaardig dieet aan met insecten. Deli Nature 5* Menu Eekhoorns, is verrijkt met een geëxtrudeerde korrel, rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare dierlijke eiwitten, om aan de voedingsbehoeften van deze dieren te voldoen.
€ 4,80
Deli Nature 5* menu - chinchilla
Deli Nature 5* menu - chinchilla
Chinchilla’s zijn afkomstig uit droge gebieden, waar er voornamelijk vezelrijke en energiearme vegetatie groeit. Chinchilla’s hebben een gevoelig spijsverteringsstelsel en vereisen een vezelrijke voeding, zowel voor een optimale spijsvertering als voor normale slijtage van de tanden. Deli Nature 5* Menu Chinchilla is een schrale mengeling, met een hoog vezelgehalte, om zo optimaal in de behoeftes van chinchilla’s te voorzien.
€ 10,65
Deli Nature 5* menu - Fretten
Deli Nature 5* menu - Fretten
Fretten zijn kleine roofdieren, verwant aan marters. Fretten zijn echte vleeseters, met hun eigen voedingsbehoeften. Door hun korte spijsverteringsstelsel hebben ze nood aan goed verteerbare eiwitbronnen. Daarom bevat Deli Nature 5* Menu fretten hoogwaardige, dierlijke eiwitten. Fretten hebben een minimum van 30% eiwit nodig in hun voeding.
€ 11,35