Top

Discus

Discus Puppy Brokken
Discus Puppy Brokken
​De Discus hondenbrokken voor puppy’s vormen een volledig diervoeder voor uw jonge hond (0-18 mnd). De brokken zijn krokant en licht verteerbaar. Ze bevatten alle nutriënten die uw pup nodig heeft voor een goede groei. Dit zijn bijvoorbeeld calcium en fosfor (in de juiste verhouding) voor stevige botten en voldoende eiwitten voor krachtige spieren.
€ 6,99
Discus Krokante Brokken
Discus Krokante Brokken
De Discus krokante brokken vormen een volledig diervoeder voor uw volwassen hond. De brokken bevatten alle belangrijke nutriënten om uw hond actief en gezond te houden. Zo draagt vitamine D3 eraan bij dat het gebit en de botten sterk blijven. Bovendien zal de hond tijdens het kauwen op de brokken (dankzij hun structuur) automatisch zijn gebit reinigen.
€ 4,99
Discus Brokken Lam/Rijst
Discus Brokken Lam/Rijst
De Discus brokken met lam en rijst vormen een volledig diervoeder voor uw volwassen hond. De brokken zijn krokant, licht verteerbaar en bevatten alle belangrijke nutriënten. Door het gist en de oliën en vetten, bijvoorbeeld, draag dit product bij aan een glanzende vacht. Vanwege hun zachte smaak raden we de brokken ook aan voor de 'lastige eters'.
€ 5,99
Discus Brokkenmix
Discus Brokkenmix
De Discus brokkenmix is een volledige diervoeder voor uw volwassen hond. De mix bevat alle belangrijke nutriënten om uw actieve hond te voorzien van energie om te kunnen spelen en rennen. Door de variatie in smaak en vorm is de brokkenmix ook geschikt voor kieskeurige honden.
€ 5,99
Discus Senior Brokken
Discus Senior Brokken
De Discus seniorbrokken vormen een volledig diervoeder voor uw volwassen, oudere hond (vanaf ongeveer 7 à 8 jaar). De brokken bevatten alle belangrijke nutriënten en zijn goed verteerbaar. De hoeveelheid energie is aangepast aan een wat minder actieve levensstijl. Zo blijft uw hond goed in balans.
€ 5,99