Top

Farm Food HE Glutenvrij Mini

  • Farm Food HE Glutenvrij Mini
18,70


Farmfood HE Glutenvrij Mini is in de samenstelling hetzelfde als de normale Farmfood HE Classic Mini en de Farmfood HE Mini met Schotse Zalmolie. Het grote verschil met Classic Mini en Schotse Zalmolie is echter dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst (beide gepoft, daardoor voorgekookt). 

 

Sorghum geldt als een van de belangrijkste ingrediënten in de voeding van de prehistorische mens en, we mogen dus aannemen, ook in de voeding van de voorouders van onze honden.
 

Sorghum is een zaad dat het beste te vergelijken is met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Daardoor is deze variant Farm Food HE "Glutenvrij" en te gebruiken bij honden met een bewezen of vermeende glutenallergie. Daarnaast is bij uitgebreide testen gebleken dat Farm Food HE Glutenvrij ook zeer goed gegeven kan worden aan honden met zwakke en/of beschadigde darmen en die daardoor voortdurend matige tot slechte ontlasting hebben.


Samenstelling:
Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten sorghum (10%), ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, 1% Schotse Zalmolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.

 

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code