Top

Frama Anti-klit & Glans Spray 100 ml

  • Frama Anti-klit & Glans Spray 100 ml
7,95


Productinformatie: Zeer langdurige werking. Stopt afbreken van het haar door borstelen. Voor een maximale glans. Een complex van etherische oliën maakt het haar soepel waardoor het haar niet gaat klitten. De lotion zorgt ervoor dat de borstel moeiteloos door het haar glijdt. Droogt het haar niet uit, maar conditioneert. De anti-klit & glans spray bevat tevens lavendel-, rozemarijn-, Tea Tree-, eucalyptus- en citronelolie.

Gebruik: Spray een lichte nevel over de vacht alvorens door borstelen de klitten te verwijderen. Voor een mooie glans eerst goed het vuil afborstelen en/of wassen met de Aloë Vera Shampoo.

Niet geschikt voor katten.

Ingredienten: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Rosmarinus officinalis, Pelargonium odorantissimum, Mentha piperita, Melaleuca alternifolia, Lavandula angustifolia, Eucalyptus globulus, Cymbopogon Schoenantus, Linalool, D-limonen, Geraniol, Citronellol.

Waarschuwingen: Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen direct uitspoelen met water. Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen, het gebruik staken.

Inhoud: 100 ml


Tip: Gebruik ook de Aloe Vera Shampoo


Tip: Gebruik ook Visolie geconcentreerd voor een mooie glanzende vacht!


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over