Top

Frama Detox Dierslank 250ml

  • Frama Detox Dierslank 250ml
16,95


Honden en Katten te dik…

Wilt u weten wat het échte geheim is van veel natuur-geneeskundig diertherapeuten? Het eerste wat ze u adviseren is om het lichaam van uw geliefde huisdier eens grondig te reinigen. Ze weten door hun jarenlange ervaring dat bijna alle dieren zich snel beter gaan voelen als ze eens een totale lichaamsreinigende kuur hebben ondergaan.

Allerlei verschillende klachten?
Geeft uw dier een vermoeide indruk, is er een verminderde weerstand of overgewicht? Dan wordt het echt tijd voor Frama Best for Pets Detox Dierslank! Deze zeer complete en ijzersterke lichaamsreinigende stootkuur is super veelzijdig en heeft een zeer goed merkbaar resultaat.

Kan ik het ook geven ter ondersteuning van het afslanken?
Ja, dat kan heel goed! Zodra de darmen, nieren en lever aan het werk worden gezet, gaat het dierenlichaam het anders ervaren. Je hond of kat is weer "schoon en opgeruimd" en vol energie om vet te verbranden! 
Een geweldige reiniging en een nieuwe start voor uw dier in korte tijd! Frama Best for Pets Detox Dierslank is zeer sterk, het maakt het dier schoon, fris en enorm energiek!

Frama Best for Pets Detox Dierslank en de 5 geheimen van gezondheid en vitaliteit:
Lever: De belangrijkste functie van de lever is toch wel het opruimen van afvalstoffen in het lichaam. De lever ondersteunen bij de reiniging staat garant voor het vrijkomen van veel energie. De lever heeft een ongekende werking in het emulgeren van vetten, oftewel deze ondersteunt de afbraak van vetten. Dit product vult deze behoefte direct in!
Nieren: De nieren zijn enorm belangrijk voor de vochtbalans in het lichaam. Zodra je de nieren een flinke steun in de rug gaat geven, verliest het dier veel overtollig vocht en heel veel afvalstoffen!

Spijsvertering: Door het gebruik van Frama Best for Pets Detox Dierslank wordt de spijsvertering in zeer goede conditie gebracht. Voedingsstoffen en vitamines worden veel beter opgenomen

Darmen: Het voelt heerlijk, en is echt enorm vitaliserend als de darmen eens een echt schoonmaakkuur krijgen. De immuniteit neemt toe en de stoelgang verbetert sterk.

Huid: Voor dieren die een huid hebben die wel wat extra hulp kan gebruiken is Frama Best for Pets Detox Dierslank een echte aanrader!

Gebruiksaanwijzing:

Intensieve reinigingskuur:
Huisdieren van 10 tot 20kg: los 2 maal daags 5ml (met bijgevoegde maatbekertje) op in de drinkbank, of meng het met de voeding. Eénmaal 10ml oplossen in de drinkbak en over de dag verdeeld laten drinken kan ook. (de eerste 3 dagen beginnen met een halve dosering)

Huisdieren van 5 tot 10kg: zoals hierboven maar dan de helft van de dosering.

met regelmaat een milde kuur kan bijvoorbeeld door de dosering te geven in de weekenden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bij kleine huisdieren onder de 5kg adviseren wij te overleggen met de dierenarts.

Niet gebruiken tijdens dracht en zoogperiode.

Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij een allergische reactie de behandeling direct staken!

Koel,droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code