Top

Frama Echinacea Complex 100 ml

  • Frama Echinacea Complex 100 ml
14,25


Gebruiksaanwijzing: 
Inwendig: Kleine hond (onder de 10 kilo): 2 tot 3 maal daags 5 druppels of in de waterbak oplossen, 15 druppels.

Middel grote hond (10-25 kilo): 2 tot 3 maal daags 10 druppels of in de waterbak oplossen 30 druppels.

Grote hond (25 of meer kilo): 2 tot 3 maal daags 15 druppels of in de waterbak oplossen 45 druppels.

Kat: 2 tot 3 maal daags 3 druppels.

Indien er problemen ontstaan met het toedienen i.v.m. de smaak, doe dan de druppels op wat brokjes of op iets lekkers, eventueel direct of opgelost in wat water in de mond spuiten. Indien de alcoholgeur/smaak een probleem is voor uw huisdier doe dan de druppels op een soeplepel en verwarm deze met een aansteker waardoor de alcohol verdampt. Bij kieskeurige katten de druppels evt. op de pootjes druppelen waarna de kat meestal de pootjes gaat aflikken.

Uitwendig:
De tinctuur verdunnen met 6 delen afgekoeld gekookt water. Dit kan men dan met een kompres aanbrengen of met een schoon watje op de huid deppen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bij dracht, lactatie en medicijngebruik raadpleeg uw dierenarts.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Bijwerkingen niet bekend. Bij een allergische reactie direct stoppen.

Samenstelling per dosering (10 druppels = circa 0,5 ml):
Rode zonnehoed extract 13 mg, Vlierbes extract 2,7 mg, Katteklauw extract 5 mg, Smalle weegbree extract 8 mg

Ingrediënten: water, alcohol, extract van rode zonnehoed (Echinacea, volledige plant), extract van vlierbes (Sambucus nigrum), extract van katteklauw (Uncaria tomentosa), extract van smalle weegbree (Plantago lanceolata). Bevat ca. 30% (v/v) alcohol.

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) ondersteunt de weerstand en stimuleert het lichaamseigen afweersysteem bij ontstekingen.

Katteklauw versterkt de werking van Echinacea.

Inhoud: 100 ml


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code