Top

Hondenfietskarren

Pet Trailer
Pet Trailer
Deze hondenfietskar is alleen verkrijgbaar in de kleur oranje met grijs zodat het goed opvalt in het verkeer. Er is een mogelijkheid om één of meerdere honden in de fietskar te plaatsen tot een maximaal gewicht van 45kg.
€ 99,95
DoggyRide Mini
DoggyRide Mini
​Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens het fietsen is er de DoggyRide Mini, speciaal voor de honden tot 25 kg.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.
€ 189,00
DoggyRide Original
DoggyRide Original
De DoggyRide Original is ideaal voor honden die niet meer gemakkelijk grote afstanden af kunnen leggen. Deze buggy heeft een maximaal laadgewicht van 45 kg.
€ 259,00
DoggyRide Novel
DoggyRide Novel
De DoggyRide Novel is ideaal voor honden die niet meer gemakkelijk grote afstanden af kunnen leggen. Deze buggy heeft een maximaal laadgewicht van 55 kg.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.
€ 319,00
DoggyRide Novel 10 Compleet
DoggyRide Novel 10 Compleet
De DoggyRide Novel 10 compleet is een complete hondenfietskar met een handig rek bovenop om spullen te bergen, en een stevige standaard dat zorgt voor stabiliteit tijdens het in- en uitstappen. Met een maximaal laadgewicht van 50 kg.
€ 389,00
SAMSAM Hondenzijspan (niet meer leverbaar)
SAMSAM Hondenzijspan
Een zijspan voor je hond voor jarenlang fietsplezier. Je hond gaat graag overal mee naartoe; met vakantie, naar het bos, strand of gewoon boodschappen doen. Hoe leuk is het om samen te fietsen? Dankzij de unieke B-Connect koppeling is het nu mogelijk om samen met je beste vriend te fietsen.
€ 349,00