Top

Discus Shampoo

Discus Puppy Shampoo 300ml
Discus Puppy Shampoo 300ml
De Discus Puppyshampoo irriteert niet, is extra mild van samenstelling, en zorgt voor een mooie glanzende vacht! De uitgebalanceerde ph-waarde is uitermate geschikt voor de gevoelige huid van pups. Met de Discus Milde Puppyshampoo mag uw pup zo vaak als nodig is gewassen worden.
€ 6,99
Discus Alle Dag Shampoo 300ml
Discus Alle Dag Shampoo 300ml
Geschikt voor alle glad- en ruwharige rassen, zoals Labrador Retrievers, Boxers, Beagles, Cairn terriërs en Jack Russell terriërs. Discus universeelshampoo is een milde, zachte shampoo, die de natuurlijke beschermlaag van de hondenvacht in tact laat, deze optimaal reinigt, en nare hondenluchtjes wegneemt.
€ 5,99
Discus Berkenteer Shampoo 300ml
Discus Berkenteer Shampoo 300ml
Helpt alle honden met huid- of vachtproblemen. Discus berkenteershampoo is een heilzame shampoo voor honden met huid- en vachtproblemen, die de natuurlijke beschermlaag van de hondenvacht in tact laat. De toegevoegde zwavel weekt korstjes en huidschilfers los, terwijl de berkenteerolie de beschadigde huid herstelt. Discus berkenteershampoo werkt ook prima tegen roos.
€ 7,15
Discus Glans Shampoo 300ml
Discus Glans Shampoo 300ml
Geschikt voor alle langharige rassen, zoals Ierse Setters, Engelse Setters, Yorkshire terriërs, Lhasa Apso en Shih Tzu. Discus glansshampoo is een milde, zachte shampoo, die de natuurlijke beschermlaag van de hondenvacht in tact laat, deze optimaal reinigt, en nare hondenluchtjes wegneemt.
€ 6,99
Discus Vlooien Shampoo Hond 300ml
Discus Vlooien Shampoo  Hond 300ml
Discus vlooienshampoo is een verzorgende shampoo ter bestrijding van ongedierte zoals vlooien, teken en luizen.
€ 8,95
Discus Volume Shampoo 300ml
Discus Volume Shampoo 300ml
Geschikt voor alle halflangharige rassen, zoals Golden Retrievers, Berner Sennenhonden, Kooiker, New Foundlanders en Herders. Discus volumeshampoo is een milde, zachte shampoo, die de natuurlijke beschermlaag van de hondenvacht in tact laat, deze optimaal reinigt, en nare hondenluchtjes wegneemt.
€ 6,99
Discus White Shampoo 300ml
Discus White Shampoo 300ml
Geschikt voor alle hondenrassen met een witte vacht, zoals Maltezer, West Highland White Terriër, Bichon Frisé en witte poedels.
€ 6,99
Discus Vachtverfrisser Fruit 150ml
Discus Vachtverfrisser Fruit 150ml
Discus vachtverfrisser, fris en met een vleugje fruit, reinigt en verfrist zonder gebruik van water en shampoo.
€ 5,09
Discus Vachtverfrisser Bloesem 150ml
Discus Vachtverfrisser Bloesem 150ml
Discus vachtverfrisser, fris en met een vleugje bloesem, reinigt en verfrist zonder gebruik van water en shampoo.
€ 5,09