Top

Hope Farms Cavia Balance

  • Hope Farms Cavia Balance
8,95


Hope Farms Cavia Balance is een gezond, uitgebalanceerd menu van geëxtrudeerde premiumvoeding met waardevolle natuurlijke grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals luzerne, granen en zaden. Cavia Balance is verrijkt met extra vitamine C, omdat een cavia niet in staat is deze zelf aan te maken en op te slaan in hun lichaam.

Aan Cavia Balance zijn geen synthetische kleur-, geur- en/of smaakstoffen toegevoegd. Het bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om uw cavia in goede conditie te brengen en te houden. Door de toevoeging van Yucca wordt de onaangename geur van urine en ontlasting sterk verminderd. Daarnaast is Cavia Balance verrijkt met Ginseng vanwege de bewezen positieve uitwerking op de vitaliteit en het welzijn.

De grondstoffen zijn met zorg geselecteerd en de premiumvoeding bevat met name die ingrediënten, die cavia's ook in de natuur zouden vinden en waar ze bovendien dol op zijn. Ieder brokje is exact gelijk van samenstelling, zodat de dieren niet alleen hun meest favoriete smaakje eruit kunnen halen. Zo wordt voorkomen dat er tekorten ontstaan.

Samenstelling: 
Gedroogde voedergewassen, granen, (bij)producten oliehoudende zaden, saikerbereidingsproducten, oliën en vetten, yucca, ginseng.

Voedingsadvies per dag:
Volwassen cavia's: 35 tot 45 gram.
Te verdelen over 2 keer. Zorg altijd dat uw cavia over vers drinkwater en Hope Farms Kruidenhooi kan beschikken. 
 

 

 


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code