Top

Kattenbakken

Kattenbak Open Sprint 10
Kattenbak Open Sprint 10
Stevige open kattenbak.

Afmeting: 31x43x14.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.
€ 6,99
Kattenbak Open Sprint 20
Kattenbak Open Sprint 20
Stevige open kattenbak.

Afmeting: 39x58x17.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.
€ 9,99
Kattenbak Moderna Smart Cat
Kattenbak Moderna Smart Cat
De Moderna Smart Cat kattenbak is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Donker Blauw, Grijs, Groen, Licht Blauw en Zwart. De kattenbak is voorzien van een klapdeurtje en een geurfilter aan de bovenzijde.
€ 9,99
Kattenbak Savic Nestor
Kattenbak Savic Nestor
De Savic Nestor kattenbak is een stevige kattenbak die geschikt is voor de meeste katten. De kattenbak is voorzien van een klapdeurtje en een geurfilter. De kattenbak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Lime Groen, Zwart en Grijs.
€ 14,95
Kattenbak Moderna Flip Cat
Kattenbak Moderna Flip Cat
De Moderna Flip Cat kattenbak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Donker Blauw en Grijs. De kattenbak is voorzien van een klapdeurtje, schepje en een geurfilter aan de bovenzijde.
€ 17,99
Kattenbak Moderna Flip Cat Jumbo
Kattenbak Moderna Flip Cat Jumbo
De Moderna Flip Cat Jumbo kattenbak is een grotere variant van de normale Flip Cat kattenbak en speciaal gemaakt voor de wat grotere katten. Deze kattenbak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Donker Blauw, en Grijs. De kattenbak is voorzien van een klapdeurtje, schepje en een geurfilter aan de bovenzijde.
€ 22,95
Kattenbak Savic Hop in
Kattenbak Savic Hop in
Unieke kattenbak met opening aan de bovenkant. Zeer geschikt voor katten die staand plassen, achterstevoren plassen of vulling over de vloer verspreiden.
€ 25,95
Kattenbak Marchioro Freecat Maxi CF (niet meer leverbaar)
Kattenbak Marchioro Freecat Maxi CF
Deze ruime kattenbak heeft hetzelfde model als de Marchioro Freecat Maxi SF maar deze is wel voorzien van een filter aan de bovenzijde. De afmetingen van deze kattenbak zijn: 70x43x45 cm en is alleen verkrijgbaar in de kleur blauw.
€ 31,95
Marchioro Freecat Maxi SF (niet meer leverbaar)
Marchioro Freecat Maxi SF
Deze ruime kattenbak is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. De bovenkant van de kattenbak is zonder filter en daardoor waterdicht. De afmetingen van deze kattenbak zijn: 70x43x45 cm en is alleen verkrijgbaar in de kleur blauw.
€ 24,95
Kattenbak Savic Nestor Jumbo
Kattenbak Savic Nestor Jumbo
Savic Nestor Jumbo Kattenbak is de grotere versie van de Savic Nestor. Deze kattenbak is speciaal ontwikkeld voor de grotere katten. Verkrijgbaar in: blauw en grijs. De kattenbak is voorzien van een deurtje en een filter.
€ 32,95
Moderna Mega Comfy Kattenbak
Moderna Mega Comfy Kattenbak
De Moderna Mega Comfy kattenbak is speciaal gemaakt voor grote katten zoals bijvoorbeeld een maine coon. Deze kattenbak is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Donker Blauw en Grijs. De kattenbak is voorzien van een klapdeurtje, een schepje, een rolletje kattenbakzakken en een geurfilter aan de bovenzijde van de kattenbak.
€ 39,95
Curver Kattenbak
Curver Kattenbak
Het Petlife Style kattentoilet van Curver heeft een uitschuifbare grindbak waardoor het verschonen van de kattenbak nu nog eenvoudiger is. Het toilet heeft een schepje voor de uitwerpselen en een opbergruimte in de bovenzijde voor dit schepje.

Verkrijgbaar in 4 kleuren.
€ 39,99