Top

Reiniging, Hygiëne & Afweer

Beaphar Keep Off 100ml
Beaphar Keep Off 100ml
Keep off is een trainingsmiddel om katten te leren bepaalde plekken te mijden. Voor katten onaangenaam, maar niet schadelijk.
€ 6,80
Uri-Go Spray 750ml
Uri-Go Spray 750ml
Uri-GO Spray helpt bij het verwijderen van vlekken en sterke urine geur van uw huisdier. Ook geschikt voor tapijt!
€ 11,95
Wash & Get off Spray 500ml
Wash & Get off Spray 500ml
Een unieke formule voor zowel binnen als buiten. Wash & Get off reinigt eerst de door uw huisdier bevuilde plek. Daarna neutraliseert het de urinegeur om zowel herhaaldelijke bevuiling af te schrikken als de door uw huisdier gemaakte vlekken te verwijderen.
€ 11,75
Get Off Spray Cat & Dog Repellent 500ml
Get Off Spray Cat & Dog Repellent 500ml
Get Off Spray is een effectief middel voor zowel binnen als buiten, dat honden en katten ervan weerhoudt hun territorium af te bakenen. ideaal voor gebruik binnenshuis op deuropeningen, tapijt en meubelbekleding en buitenshuis op terrassen, paden en bloembedden.
€ 11,75
Get Off My Garden Crystals 460 gram (niet meer leverbaar)
Get Off My Garden Crystals 460 gram
Get Off My Garden Crystals zijn effectief in alle weersomstandigheden. Ze geven langzaam een sterk ruikende geur af, welke de reuk van honden en katten in de war zal brengen.
€ 11,75
Waggly Vlekverwijderaar 500ml
Waggly Vlekverwijderaar 500ml
Waggly vlekverwijderaar verwijdert urine, ontlasting en braakselvlekken van honden en katten. Laat geen kringen na. Neutraliseert de luchtjes van vlekken.
€ 6,95
Mispoes - Extra 150ml
Mispoes - Extra 150ml
Mispoes is een luchtje waaraan honden en katten een hekel hebben. Het helpt u om overlast van honden en katten tegen te gaan. Dit product werkt goed tegen het urineren van hond en kat in portieken, tegen gevels, tuinbeplanting en andere plaatsen waar uw huisdier overlast veroorzaakt.
€ 6,35
Ecostyle Kattenschrik 200g
Ecostyle Kattenschrik 200g
Natuurlijke korrel met een geur waar katten een hekel aan hebben. Het voorkomt dat katten hun territoria afbakenen en maakt bestaande territoria onaantrekkelijk, waardoor deze worden gemeden.
€ 12,25
Anti Poep 500ml (niet meer leverbaar)
Anti Poep 500ml
Weert honden en katten van stoep en border.
€ 6,95