Top

Wash & Get off Spray 500ml

  • Wash & Get off Spray 500ml
11,75


Een unieke formule voor zowel binnen als buiten. Wash & Get off reinigt eerst de door uw huisdier bevuilde plek. Daarna neutraliseert het de urinegeur om zowel herhaaldelijke bevuiling af te schrikken als de door uw huisdier gemaakte vlekken te verwijderen. Binnen 30 minuten verwijdert Wash & Get Off de nare luchtjes die uw huisdier heeft achtergelaten en vervangt deze door een aangename frisse citroengeur.

Gebruiksaanwijzing: 
Binnenshuis: Verwijder eventuele vaste uitwerpselen, test Wash & Get off voor gebruik op een onopvallende plek op tapijt of textiel om de kleurechtheid te testen, schud goed voor gebruik en spuit het dan lichtjes op de vervuilde plek. Wrijf met kleine rondgaande bewegingen de hele plek in en zorg ervoor dat het hele gebied wordt behandeld. Naspoelen is niet nodig.

Buitenshuis: Verwijder eventuele vaste uitwerpselen. Schud goed voor gebruik en spuit het dan lichtjes op de vervuilde plek en laat het goed intrekken. Als het huisdier vol blijft houden kan de procedure elke 12 uur worden herhaald. Wash & Get Off is niet schadelijk voor huisdieren of mensen en is bij gebruik volgens aanwijzingen een veilig product. Gebruik het product spaarzaam en voorkom overmatig gebruik.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code